Időjárás Budapest -9,36°C
Névnap
2018 giu 25

HírPub

 Breaking News
   

 | Erdogan bejelentette győzelmét az államfőválasztáson, az ellenzék ezt vitatja

Bejelentette győzelmét Recep Tayyip Erdogan török elnök a nem hivatalos eredmények alapján a vasárnapi elnökválasztáson. Bülent Tezcan, a legfőbb ellenzéki párt, a kemalista Köztársasági Néppárt (CHP) szóvivője szerint az elnökválasztás nem dőlt el az első fordulóban.

Tovább a cikkre
   

 | Hétfői sportműsor: négy meccs a foci-vb-n; kézi-vb-sorsolás

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság A- és B-csoportjában hétfőn befejeződnek a küzdelmek, a házigazda szbornaja Uruguayjal mérkőzik meg a csoportelsőségért, Portugália és Spanyolország számára a továbbjutás a tét. Férfi kézilabda-válogatottunk csoportellenfeleket kap a 2019-es világbajnokságra, míg Babos Tímea egyesben és párosban is pályára lép az eastbourne-i tenisztornán.

Tovább a cikkre
Szórakozás
   

 | Napi horoszkóp 2018. 06. 25.: Ezért lehetsz ma igazán elégedett

Hétfőn okokat keresel, hogy elégedett legyél, és ezeket az okokat most sokkal könnyebben megtalálod, mint más napokon. A mai elégedettséged legfőbb forrása az lesz, hogy felismered, eddig rossz célokat tűztél ki magad elé. Az új célok, amelyeket ma választasz, sokkal könnyebben és természetesebben elérhetőek, mint a régi céljaid. A horoszkóp szerint ezért lehetsz ma igazán elégedett.

Tovább a cikkre
ranktrackr.net