Időjárás Pécs -9°C
Névnap
2016 máj. 05

HírPub

 Breaking News
   

 | A pedofilper megrázó részletei

Vérlázítóan ocsmány szexuális aktusokra kényszerítette fiúgyermek áldozatait az a korábban a Burattino iskolában tanító tanár, akit két éve tartóztatott le a rendőrség pedofília gyanúja miatt – derült ki tegnap az ügy bírósági tárgyalásán. A fiúkat olyan sokkhatás érte, hogy még ma is alig tudtak beszélni arról, mit művelt velük a férfi 2011 és 2014 között.

Tovább a cikkre
   

 | A fideszes képviselők kipontozták a díjra esélyes ellenfeleket

Iványi Gábort kizárták, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet pedig kipontozták az Európai Polgár Díjra esélyes magyar jelöltek közül a Fidesz európai parlamenti képviselői. Így az a ritka helyzet állhat elő, hogy az elismerésre csak egypárti, fideszes kiválasztottak kapnak esélyt az Európai Parlamentben (EP). Pelczné Gáll Ildikó EP-alelnök ebben nem lát kifogásolnivalót.

Tovább a cikkre
   

 | Pozitív változások a cafeteriában

Bár a parlament elé kedden benyújtott adócsomagból még nem derül ki, hogy mi lesz a hazai cafeteria-rendszer sorsa, vagyis hogy milyen formában vezetik be a beharangozott kettõs bérrendszert, a tervezet szerint jövõre emelkedne bizonyos juttatások mértéke, szélesedne adómentességük. Az egyik fontos változás, hogy jelentõsen növekedhet a …

Tovább a cikkre
   

 | "Szégyen", ami a szavazáson történt

A Magyar Tudományos Akadémia idei közgyűlésén 31 rendes, 26 levelező, 23 külső és 11 tiszteleti tagot választottak. A kilencvenegy érintett tudós között összesen öt nő volt, közülük mindössze három ­rendes és két külső tag.

Tovább a cikkre
ranktrackr.net